Skip to main content

Ce sfaturi are un makeup artist profesionist pentru tine în această primăvara? Roxana Minea îți oferă cel mai frumos mărțișor si vorbeste despre tendinte in makeup in primavara 2023 sub forma acestor sfaturi de machiaj pentru sezonul ce urmează:

Pentru un ten superb…

Machiajul tenului în primavara 2023 ramane natural, asa cum am observat în sezonul rece. Minimalism, “less is more” când vine vorba de alegerea formulei și efectul final al acesteia. În acest caz, alegem sa înlăturăm surplusul, păstrând transparenta și naturalețe în machiajul tenului.

Pentru machiajul ochilor, se poartă eyeliner makeup: grafismele realizate cu liner negru și infuzie de culoare intensă printre liniile create, fie tot prin linii grafice sau accente difuzate de culoare saturată sau neon. Grafismele pot transforma orice machiaj, iar tehnica va rămâne tot timpul în tendințe. Sezonul acesta putem alege de asemenea liniile difuze, organice ce pot fi realizate cu usurință cu un creion khol. Smokey eyes makeup realizat cu diferite texturi și nuanțe se menține în topul preferițelor pentru primăvara 2023.

Fardurile de obraz în nuanțe precum teracotta, piersică sau cărămiziu folosite toamna și iarna sunt înlocuite cu cele în nuanțe fructate, potrivite pentru a adăuga culoare plină de prospețime pe chip în acest sezon. Aplicarea în straturi a diferitelor texturi și nuanțe ne ajută sa obținem un efect prismatic 3D.

Primăvara aceasta acordă o atenție deosebită buzelor!

Acest sezon aduce în prim plan atât în machiajul profesional, cât și în automachiaj, buzele conturate folosind diferite tehnici, de la contur grafic la contur difuz, efect ombre sau smokey. O asociere deosebit de interesantă poate fi realizată prin alegerea texturilor cu efect final mat în machiajul buzelor, în contrast cu tenul luminos. Se poarta buzele cu efect final mat, dar cu aspect neted, hidratat si formule ce asigura confort în purtare. Se poartă totodata efectul de latex, realizat prin aplicarea unui strat generos de produs glossy la finalul machiajului.

Acum ca ai aflat care sunt noile tendinte in makeup in primavara 2023, trebuie sa-ti marturiresc ca eu sunt îndrăgostită de toate aceste tendinte și de-abia aștept să vi le arăt, transpuse prin viziunea mea, în proiectele pe care le voi derula în noul sezon. Vă aștept la Vanity Room dacă vreți să vă răsfățați: fie pentru o sesiune de makeup profesional, fie pentru cursuri de makeup.

 

Leave a Reply