Skip to main content

Despre

Mă bucur mult că ești aici!

Eu sunt Roxana: mamă, soție, economist, Make-Up Artist și trainer. Sunt un om al cifrelor cu sufletul prins în lumea culorilor, o visătoare și o norocoasă. Și spun asta pentru că am ajuns să trăiesc tot ce mi-am dorit și am lucrat intens să-mi transform visul în realitate.

Povestea mea: Machiajul este marea mea pasiune, pe care am transformat-o în meserie după ce am devenit mamă. Sunt deja 13 ani de când lucrez în industria de beauty și transform lumea din jurul meu prin frumusețe, iar de mai bine de trei ani sunt formator de beauty experts și pregătesc noi generații Make-Up Artists în cadrul școlii acreditate Vanity Make-Up School.

Poate nu știai, dar am terminat o facultate și un masterat cu profil economic, însă pe parcurs mi-am dat seama că misiunea mea este alta. Așa că am pornit la drum cu inima deschisă către această nouă carieră și mi-am înființat un business în domeniul artistic, primind șansa să profesez imediat după ce am terminat cursurile de formare în beauty. Machiajul este un domeniu în care se cere perfecționare continua, așa că am investit și investesc constat în dezvoltarea mea profesională pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi tehnici și tendințe în beauty. Îmi place să ofer clienților mei calitate top-notch și în materie de produse, dar și în cadrul procesului de realizare a machiajului.

Portofoliul meu sugerează gama variată de servicii pe care le ofer, pe lângă picturile pe care le realizez pe chipurile clientelor mele – de la make-up de eveniment, corporate, film, fotografie sau commercials până la traininguri și master class-uri de beauty. Am o vastă experiență ca speaker așa că pot vorbi ore întregi despre frumusețe!

Mă găsești la un click distanță – pe Instagram sau Facebook, unde încerc să postez cât mai des bucăți din viața mea colorată.

Monica Bârlădeanu

Dupa 3 ani de lucru împreună pot spune că Roxana este unul dintre cei mai talentați și valoroși make-up artiști cu care am lucrat vreodată. Reușește să-mi echilibreze perfect trăsăturile și când ies din mâna ei mă simt mereu cea mai bună versiune a mea!

Vania Pierșinaru

Acum 5 ani am avut norocul să lucrez cu Roxana pentru un proiect corporate – și spun noroc, pentru că din acel moment a devenit o inspirație și o referință pentru mine despre cum ar trebui să fie un profesionist din industria de beauty. Pasiunea și dedicarea ei m-au făcut să mă îndrăgostesc de machiaj și chiar să urmez un curs de formare în domeniu.

Aprilia Ivănescu

Roxana este unul dintre cei mai profesioniști make-up artiști cu care am lucrat vreodată și credeți-mă că am lucrat cu mulți! De la tehnică la atenția la detalii la punctualitate - le bifează pe toate! Dar nu în ultimul rând faptul că este un om excepțional!

Olimpia Melinte

Roxana are mâini magice! Pe lângă faptul că este o profesionistă desăvârșită este și un om cald alături de care orice sesiune de make-up este o adevărată relaxare. Mulțumesc pentru nenumăratele look-uri pe care mi le-ai făcut de-a lungul timpului!

Sabina

Sunt foarte fericită că wedding planner-ul nostru a recomandat-o pe Roxana ca makeup artist. Nu cred că puteam face o alegere mai bună, am comunicat excelent. (...) Machiajul de la probă a ieșit excelent, iar cel facut în ziua nunții a ieșit identic. Roxana are o mana foarte ușoara și e super atentă la detalii. Pentru evenimentul nostru, pe lângă mine, Roxana le-a machiat și pe mama si nașa mea, cat si înca 2 prietene. Toate 5 am fost super incantate.

Învață cum să pui frumusețea în valoare

Conturarea trăsăturilor rămâne una dintre cele mai folosite și căutate tehnici din machiaj. Deși pare complicat, este mult mai simplu decât îți imaginezi. Despre cum să evidențiezi trăsăturile pentru orice tip de față, dar și multe alte secrete ale frumuseții, le poți afla în cadrul cursului de makeup & beauty pe care îl organizez.

Afla mai multe despre Vanity Makeup school