Skip to main content

VANITY MAKE-UP SCHOOL

Roxana îți urează bun venit!

Îmi place să dăruiesc și să împart cu cei din jur ceea ce știu, iar Vanity Make-Up School a apărut tocmai din dorința de a da mai departe tot ce am acumulat în experiența de peste 13 ani în domeniul de beauty. Am creat aici mediul perfect, în care poți să înveți în condiții optime tot ceea ce trebuie să știi despre machiaj și să devii expert în frumusețe.

Poți alege între curs de self makeup, dacă vrei să înveți cum să-ți pui în valoare trăsăturile, și curs de makeup acreditat, dacă vrei să te specializezi și să practici această meserie.

Înscrie-te acum!

Machiaje realizate în cadrul cursului de makeup

Vanity Makeup School

Cursuri de self makeup sau cursuri de specializare makeup artist

Dacă ești pasionat de domeniu și vrei să înveți mai multe despre cum să te machiezi sau poate îți dorești să urmezi o carieră în domeniu și să devii MakeUp Artist profesionist, sunt aici să te ghidez.
Ceea ce vreau să dau mai departe celor care își doresc să-și îmbunătățească skill-urile în materie de machiaj sau își doresc o carieră în industria de frumusețe nu sunt doar cunoștințele mele, ci și secretul prin care poți să-ți îndeplinești visul dacă ai încredere și lucrezi pentru a-l transforma în realitate. Cred că visul unui om este cel mai puternic mesaj către Univers.

Terapie prin cochetărie.

Cursuri automachiaj / self makeup

În cadrul cursului de self makeup (curs de automachiaj):

Sunt 1 sau 2 sesiuni de training one to one în cadrul cărora ne întâlnim față în față și învățăm împreună cum să alegem produsele potrivite pentru tipul de ten și cum se aplică corect, facem curățenie în trusa personală, testăm produse, realizăm un kit de bază și experimentăm împreună tipuri de machiaj diferite potrivite pentru fizionomia și pentru stilul personal.

Fiecare curs de automachiaj e diferit pentru că îmi place să îl adaptez și personalizez nevoilor tale. Dacă ești interesată, dă-mi un semn și putem stabili împreună toate detaliile!

Cursuri MakeUp Artist

În cadrul cursului de specializare MakeUp Artist:

Vom urma împreună un program intensiv de pregătire în arta machiajului (cu 3 întâlniri online pentru aspectele teoretice, 10 întâlniri față în față pentru practică și examen).

Perioada de desfășurare va fi între 3 și 6 săptămâni, în funcție de numărul de participanți și zilele din timpul săptămânii alese pentru teorie și practică. Există grupe de începători și grupe de avansați, pentru perfecționare.

Costul cursului cuprinde și un set de pensule profesionale și o ședință foto profesională în ziua examenului.

Programa cuprinde:

 • Istoria machiajului și o introducere în lumea culorilor
 • Sferele meseriei de Make-Up Artist
 • Cei 4 C (etapele machierii)
 • Tipuri de ten, formele de fețe, ochi și buze
 • Alegerea corectă a produselor, regulile conturării și corecturile asimetriilor
 • Sprâncelele – forma, pensarea și conturarea acestora
 • Colorimetria
 • Categorii de machiaj și tehnici folosite în funcție de tipul de machiaj realizat

FACEM ÎNSCRIERI PENTRU O NOUĂ GRUPĂ DE ÎNCEPĂTORI!

Dacă vrei să afli mai multe detalii, dă-mi un semn!

La Vanity Make-Up School poți să obții diploma de Make-Up Artist – Cursurile noastre sunt acreditate de Ministerul Muncii și Învățământului.

  Sunt interesat/ă de:

  Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  Site protejat prin reCAPTCHA, unde politica de confidențialitate și termenii și condițiile Google se aplică.